NIEUWSOVERZICHT

Strandvilla 04 is gerealiseerd.
Strandvilla 04 te Almere is gerealiseerd. Kijk voor meer foto's en informatie onder het k
lees meer

Deelname Smartin aan vakevenement GEVEL2014
Smartwin NL neemt dit jaar deel aan GEVEL 2014, het vakevenement op het gebied van alles wat met
lees meer

Feestelijke opening Jumbo Sint Annaland
Aannemingsbedrijf Houtman B.V. heeft in opdracht van Jumbo een supermarkt aan de Spuistraat 1 in
lees meer

Tijdelijk niet bereikbaar!
In verband met een stroomstoring in onze regio is ons bedrijf tijdelijk niet bereikbaar!
lees meer

01-02-2017

Nu in Verkoop: Watervillas - Gouda

E OKT G GOEV_1 a DEF3 copy

Nu in Verkoop: Watervillas - Gouda

Wilt u wonen op één van de mooiste locaties van Gouda direct aan de Hollandsche IJssel met uitzicht op de Haastrechtse Molen? Dan is wonen in één van de Watervilla’s een unieke kans voor u.
In de Watervilla’s woont u aan de rustig gelegen Goejanverwelledijk, maar u woont ook nog eens op fiets- en loopafstand van het centrum van Gouda en diverse (winkel-)voorzieningen.

Situatie, locatie, directe omgeving
De woningen zijn gelegen aan de Goejanverwelledijk. Vanaf de Goejanverwelledijk bereikt u via een gemeenschappelijke weg de Watervilla’s. Elke woning heeft 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. Langs de Hollandsche IJssel ligt een strook grond van het Rijk. U heeft de mogelijkheid deze strook te gebruiken als tuin.

De villa's
Bij de uitzonderlijke locatie past een uitzonderlijke architectuur. De fraai vormgegeven villa’s zijn zo ontworpen dat de bijzonderheden van de locatie zo veel mogelijk benut worden. Doordat de woonkamer en eetruimte met keuken op de verdieping ontworpen zijn, kunt u optimaal genieten van het uitzicht over de Hollandsche IJssel en de Haastrechtse Molen. Niet alleen het uitzicht over de Hollandsche IJssel is bijzonder fraai, maar ook aan de andere kant van uw woning is het uitzicht groen en wijds. Hier kijkt u namelijk over de Goejanverwelledijk op het Baden Powellplantsoen. Op de begane grond heeft u een inpandige parkeergarage die, naast uw auto, voldoende ruimte biedt voor uw fietsen en opslag.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de woning anders in te delen en volledig af te stemmen op uw ideale woonsituatie. Misschien wilt u op de begane grond wel een extra badkamer creëren, of een werkkamer op de verdieping met uitzicht over de Goejanverwelledijk. De keuze is aan u!
De tuinen zijn gelegen op het zuiden, waardoor u ’s zomers vanaf uw zonnige tuin de verschillende boten langs ziet varen.

Verkoopprijzen: € 775.000,= tot € 825.000,= v.o.n.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen Boer Makelaardij, tel. 0182-538400 of bezoek de informatieavond (bij Boer Makelaardij, Meridiaan 39 te Gouda) tussen 19.00 uur en 21.00 uur.