• Woningbouw

  Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering

  Lees meer
 • Utiliteitsbouw

  Voor elk technisch dilemma gaan wij op zoek naar een praktische oplossing. Zo realiseren wij precies het gebouw dat u voor ogen heeft.

  Lees meer
 • Groot onderhoud

  Particuliere woningverbetering, realisatie van VvE-projecten en uitvoering van breedschalig onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

  Lees meer
 • Specifieke bouw

  Vakbekwame medewerkers en gekwalificeerde werkvoorbereiders leveren producten af van hoge kwaliteit.

  Lees meer
 • Retail

  Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector.

  Lees meer

Aannemingsbedrijf

Houtman Gouda

Aannemingsbedrijf Houtman beschikt niet alleen over specifieke ervaring op het gebied van enkelschalige en meerschalige woningbouw, ook in de utiliteitsbouw creëren wij duurzame projecten met een hoogwaardige gebruiksfunctie waarin het voor gebruikers prettig is om te verblijven.

Onze specialistische kennis zetten wij in bij de realisatie van grootschalige en kleinschalige bouwwerken waarvoor bijzondere deskundigheid is vereist. Als u ons in een vroeg stadium bij uw plannen betrekt, kunnen wij creatief met u meedenken en uw specifieke bouwwensen vertalen in hoogwaardige bouwkundige oplossingen.

Ook bij het uitvoeren van groot onderhoud aan woningen komt meer kijken dan alleen het uitvoeren van de werkzaamheden. De uitvoering vindt plaats in het domein van de bewoner en alleen door het maken van zorgvuldige afspraken kan overlast door inbreuk op de privacy tot een minimum worden beperkt. Wij beschikken over uitgebreide ervaring met alle facetten bij groot onderhoud aan enkelschalige en meerschalige wooncomplexen.

Tevens behoort Aannemingsbedrijf Houtman tot één van de toonaangevende specialisten die in staat zijn om een hoogwaardig bouwproces in de retail te realiseren. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door vakkundig inzicht en intensieve betrokkenheid. Onze ervaring met gedetailleerde planning en strikte regie van soms tientallen professionals leidt tot essentiële tijdwinst, zodat uw omzetverlies tijdens de werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt.

Paginaoverzicht:

Woningbouw

Utiliteitsbouw

Groot onderhoud

Specifieke bouw

Retail

Neem contact op