• Woningbouw

  Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering

  Lees meer
 • Utiliteitsbouw

  Voor elk technisch dilemma gaan wij op zoek naar een praktische oplossing. Zo realiseren wij precies het gebouw dat u voor ogen heeft.

  Lees meer
 • Groot onderhoud

  Particuliere woningverbetering, realisatie van VvE-projecten en uitvoering van breedschalig onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

  Lees meer
 • Specifieke bouw

  Vakbekwame medewerkers en gekwalificeerde werkvoorbereiders leveren producten af van hoge kwaliteit.

  Lees meer
 • Retail

  Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector.

  Lees meer

Specifieke bouw

Houtman Gouda

Herstel, onderhoud of renovatie van bestaande gebouwen vraagt naast creatief vermogen ook om specifiek bouwkundig inzicht. Aannemingsbedrijf Houtman beschikt over de juiste expertise. Daardoor kunnen wij een monumentaal pand tijdens de renovatie geheel in de oorspronkelijke staat terug brengen door de authentieke ornamenten te reconstrueren. Of juist door modernisering en specifieke detaillering uw gebouw een exclusieve uitstraling te geven.

Door onze betrokkenheid en jarenlange ervaring zijn wij in staat om creatief mee te denken over praktische oplossingen. In de voorbereidende fase is het van belang om goed na te denken over uw wensen en welk resultaat u uiteindelijk voor ogen heeft. U doet er daarom verstandig aan om Aannemingsbedrijf Houtman in een zo vroeg mogelijk stadium te betrekken in uw plannen, want met onze specialistische kennis en vakmanschap is het mogelijk om vrijwel elk bijzonder plan te realiseren.

Onze kennis en ervaring op het gebied van hoogwaardige precisiewerk gaat verder dan alleen de buitenkant van een gebouw. Aannemingsbedrijf Houtman biedt u ook hoogwaardige oplossingen bij interieurbouw op maat. Op grond van ons praktisch inzicht en kennis kunnen wij u aangepaste interieuroplossingen bieden die optimaal aan uw wensen voldoen.

Als Aannemingsbedrijf beschikken wij over een eigen timmerfabriek. Dat stelt ons niet alleen in staat om beschadigde en aangetaste elementen zorgvuldig te reconstrueren, maar ook om klassieke systemen en details op een moderne wijze toe te passen. De timmerfabriek is een moderne onderneming die is gespecialiseerd in enkelvoudige of specifieke productie. Vakbekwame medewerkers en gekwalificeerde werkvoorbereiders leveren producten af van hoge kwaliteit.

Bekijk projectoverzicht