• Woningbouw

  Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering

  Lees meer
 • Utiliteitsbouw

  Voor elk technisch dilemma gaan wij op zoek naar een praktische oplossing. Zo realiseren wij precies het gebouw dat u voor ogen heeft.

  Lees meer
 • Groot onderhoud

  Particuliere woningverbetering, realisatie van VvE-projecten en uitvoering van breedschalig onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

  Lees meer
 • Specifieke bouw

  Vakbekwame medewerkers en gekwalificeerde werkvoorbereiders leveren producten af van hoge kwaliteit.

  Lees meer
 • Retail

  Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector.

  Lees meer

Utiliteitsbouw

Houtman Gouda

De opdrachtgever en de architect bepalen de sfeer van het utiliteitsgebouw en het karakter dat het moet uitstralen. Slim en doordacht bouwen maakt het echter mogelijk om later op elk moment te kunnen veranderen of uitbreiden. Met ons integraal bouwmanagement kijken we ver vooruit, en realiseren we met u een hoogwaardig utiliteitsgebouw dat ook in de toekomst intensief gebruikt kan worden. Milieubewust bouwen en gebruik maken van energiebesparende maatregelen is een investering die bij de uiteindelijke exploitatie bijdraagt aan een verantwoorde kostenbeheersing.

De realisatie van een utiliteitsgebouw is een ingewikkeld proces en wordt gekenmerkt door een complexe overlegstructuur. Aannemingsbedrijf Houtman heeft een platte organisatie-opbouw met korte communicatielijnen. Daardoor zijn we optimaal in staat zijn om pro-actief mee te denken in uw planproces. Want een degelijke voorbereiding verdient zich altijd terug in de bouwfase en hoeft er geen kostbare tijd verloren te gaan!

Dankzij onze jarenlange bouwervaring beschikken we over de professionaliteit om het kunstzinnig aspect in een architectonisch ontwerp volledig tot zijn recht te laten komen. Bezoeker en gebruiker moeten zich in de ruimte welkom voelen en er optimaal hun werk kunnen doen. Daarom zullen wij tijdens de bouw nooit concessies doen aan duurzaamheid en functionaliteit. Eens te meer is het daarom van belang om Aannemingsbedrijf Houtman in een zo vroeg mogelijk stadium bij uw plannen te betrekken.

Hoogwaardige constructies met uitgekiende maatvoering vereisen specialistisch inzicht. Toepassing van de juiste materialen vraagt kennis en vakmanschap. Aannemingsbedrijf Houtman is in staat om beide aspecten uitstekend te combineren. Voor elk technisch dilemma gaan wij op zoek naar een praktische oplossing. Zo realiseren wij precies het gebouw dat u voor ogen heeft.

Bekijk projectoverzicht