• Woningbouw

  Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering

  Lees meer
 • Utiliteitsbouw

  Voor elk technisch dilemma gaan wij op zoek naar een praktische oplossing. Zo realiseren wij precies het gebouw dat u voor ogen heeft.

  Lees meer
 • Groot onderhoud

  Particuliere woningverbetering, realisatie van VvE-projecten en uitvoering van breedschalig onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

  Lees meer
 • Specifieke bouw

  Vakbekwame medewerkers en gekwalificeerde werkvoorbereiders leveren producten af van hoge kwaliteit.

  Lees meer
 • Retail

  Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector.

  Lees meer

Woningbouw

Houtman Gouda

De bouw van elke woning beschouwt Aannemingsbedrijf Houtman als een unieke opdracht waarvoor een beroep wordt gedaan op ons vakmanschap. U heeft bij ons volledige vrijheid in detaillering en maatvoering binnen de grenzen van haalbaarheid. Bovendien mag het niet op gespannen voet staan met onze kwaliteitseisen. Om uw plannen optimaal tot zijn recht te laten komen, zullen wij u graag adviseren over het gebruik van geschikte materialen.

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. Wij hechten daaraan grote waarde en ze vormen het kader waarbinnen de wensen van de klant worden gerealiseerd. Op het gebied van enkelschalige en meerschalige woningbouw beschikken wij over specifieke ervaring, zodat we binnen deze sector vrijwel alles kunnen bouwen. Bouwen met Houtman betekent bouwen met een visie.

Wij zijn trots op ons vak en hechten grote waarde aan hoogwaardige bouw met een duurzaam karakter. Daarom zullen we nooit kwaliteit inleveren ten gunste van de aanneemsom. Onze expertise over toepassing van duurzame energiebesparende maatregelen delen we graag met u. Omdat wij gedurende het planproces al ver vooruit kijken naar de praktische toepassing, behoeven wij in de uiteindelijke bouwfase nooit concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

Onze vakmensen, met veelal jarenlange ervaring, hebben de beschikking over eersteklas werkmateriaal. Niet alleen het traditionele handgereedschap, maar ook het gebruik van moderne technieken is voor ons erg belangrijk. Om uiterste precisie te bereiken bij het uitzetten van de maatvoering maken wij gebruik van digitale meetmethoden. Deze werkwijze levert bovendien een belangrijk aandeel in een hoogwaardig bouwproces waar efficiƫnt met kostbare tijd wordt omgegaan. Goed onderhouden materieel heeft een hoge bedrijfszekerheid en levert een betrouwbare inzet bij de realisatie van elk bouwplan.

Bekijk projectoverzicht