• Welkom bij houtman Gouda

  Lees meer
 • Aannemingsbedrijf

  Onze specialistische kennis zetten wij in bij de realisatie van grootschalige en kleinschalige bouwwerken waarvoor bijzondere deskundigheid is vereist.

  Lees meer
 • Projectontwikkeling

  Omdat wij altijd een stap verder proberen te gaan dan de strike normering bouwen wij op een duurzame wijze aan de toekomst.

  Lees meer
 • Timmerfabriek

  Timmerfabriek Houtman is een moderne onderneming en gaat met de nadruk op flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit elke uitdaging aan.

  Lees meer
 • Uw duurzame bouwpartner

  Duurzaamheid en oog voor een verantwoorde omgang met het milieu zijn voor ons een belangrijke leidraad om kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten te realiseren.

  Lees meer

Het bedrijf

Houtman Gouda

Welkom op de website van Houtman Gouda!

Op onze website geven wij u een impressie van de diensten en werkzaamheden die wij als bouwer, projectontwikkelaar en/of timmerfabriek voor u zouden kunnen betekenen. Klikt u op een van de bovenstaande bedrijven en u krijgt meer informatie.

Sinds juli 2004 is Aannemingsbedrijf Houtman B.V. in het bezit van het VCA** certificaat. Met het VCA** certificaat wordt aangetoond dat de organisatie voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Tevens is Aannemingsbedrijf Houtman B.V. een erkend leerbedrijf. Wij bieden plaats aan een aantal leerlingen waardoor ze kennis en ervaring binnen het vakgebied op kunnen doen.

Als deelnemer van Woningborg B.V. heeft Aannemingsbedrijf Houtman B.V. de mogelijkheid om de woningen onder GIW garantie te bouwen. Tevens is Aannemingsbedrijf Houtman B.V. lid van Bouwend Nederland.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u nogmaals te mogen begroeten op onze website!

Stichting Izvor
Aannemingsbedrijf Houtman B.V. draagt de Stichting Izvor in Roemeniƫ een warm hart toe.
Voor meer informatie over deze stichting verwijzen wij u naar www.stichtingzorgnet.eu

Neem contact op