• Woningbouw

  Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering

  Lees meer
 • Utiliteitsbouw

  Voor elk technisch dilemma gaan wij op zoek naar een praktische oplossing. Zo realiseren wij precies het gebouw dat u voor ogen heeft.

  Lees meer
 • Groot onderhoud

  Particuliere woningverbetering, realisatie van VvE-projecten en uitvoering van breedschalig onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

  Lees meer
 • Specifieke bouw

  Vakbekwame medewerkers en gekwalificeerde werkvoorbereiders leveren producten af van hoge kwaliteit.

  Lees meer
 • Retail

  Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector.

  Lees meer

NU IN VERKOOP: 18 BEDRIJFSUNITS GOUWE PARK

Op bedrijventerrein Gouwe Park hebben wij een project met 18 bedrijfsunits in ontwikkeling.

De units hebben een vloeroppervlak (begane grond) vanaf 78 m² met een vrije hoogte van maar liefst ca. 7,50 m. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verdiepingsvloer te realiseren. De units hebben een hoogwaardige isolatie. De verkoopprijs is vanaf € 149.900,= excl. BTW v.o.n. Elke unit heeft minimaal 2 parkeerplaatsen voor eigen gebruik.

Er zijn veel mogelijkheden om de bedrijfsunit op uw specifieke wensen af te stemmen, zelfs in de gevel kunt u de kozijnen op verschillende locaties kiezen of uitbreiden.

Het Gouwe Park kenmerkt zich door een hoogwaardige uitstraling. In het beeldkwaliteitsplan voor Gouwe Park zijn richtlijnen en eisen opgenomen ten aanzien van de inrichting van de openbare ruimte, algemene beeldkwaliteitscriteria en aanvullende criteria voor beeldbepalende zones van het bedrijventerrein. De kwaliteit ervaar je direct al als je het bedrijventerrein oprijdt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Abram Makelaardij, tel. 0182-692000 of kijk op:  www.bedrijfsunitsgouwepark.nl