• Retail

    Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector.

    Lees meer

Retail

Houtman Gouda

Aannemingsbedrijf Houtman is gespecialiseerd in verbouwen, moderniseren en (her)inrichten in de retailsector. We stellen daarbij hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en werken daarom uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers die hun vak verstaan. Samen met vakbekwame specialisten uit uw eigen bedrijfstak vormen we een gekwalificeerd projectteam dat nauw is afgestemd op de uitvoering van elke specifieke opdracht.

In samenwerking met alle betrokkenen plant u de periode waarin het proces moet plaatsvinden. Daarbinnen zetten wij een transparant en gedetailleerd tijdpad uit. Door een nauwgezette voorbereiding waarin met de kleinste details rekening wordt gehouden, vinden uiteindelijk de bouwactiviteiten plaats op een efficiƫnte wijze. Daarmee kan uw omzetverlies tot een minimum worden beperkt. Want een zo kort mogelijk bouwproces levert u in commercieel opzicht uiteindelijk een belangrijke besparing op!

Bij elke verbouwing of modernisering in de retailsector stellen wij de bedrijfsvoering van u als klant voorop. Dat doen we onder meer door de overlast in uw winkel-, bedrijfs- of verblijfsruimte tot een minimum te beperken. Het is dan ook verstandig om ons vanaf het eerste begin bij uw plannen te betrekken. Wij kunnen u oplossingsgericht adviseren en denken vanuit een pro-actieve opstelling graag met u mee. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van een gedetailleerde planning en de strikte regie van soms wel tientallen professionals. Daarmee boekt u belangrijke tijdwinst.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het proces van verbouwing of modernisering. Wij kunnen ook een vakbekwame bijdrage leveren aan de totale inrichting van uw interieur. Omdat wij de beschikking hebben over een eigen timmerfabriek, is het mogelijk om meubilair voor de inrichting zelf te ontwikkelen en te bouwen. Afwijkende maatvoering behoeft dan ook geen enkele belemmering te zijn voor een kwalitatief hoogwaardige inrichting volgens uw wensen.

Bekijk projectoverzicht